Heta spelautomater just nu

Hela tiden kommer det ut nya spelautomater. Allteftersom tekniken utvecklas, blir spelautomaterna bättre och bättre. Effekterna blir snyggare och animeringen skickligare. Nya innovativa spel dyker upp och spelarnas förväntningar blir högre och högre. Det kan vara svårt att tillfredsställa spelarna, när urvalet är så stort och det redan finns så många bra spel på marknaden.

Progressiv jackpott

Spelautomater med progressiv jackpott är alltid heta och populära. Anledningen är såklart den stora summan pengar man kan vinna. En progressiv jackpott växer för varje gång någon spelar på automaten, ända tills någon vinner. Summorna kan bli riktigt höga och vem som helst kan vinna dem. En av de hetaste progressiva spelautomaterna är fortfarande Mega Fortune Dreams. En nykomling från Playtech och som spås bli väldigt populär är Dirty Dancing med progressiv jackpott. Playtech har gjort spelautomater ihop med bland annat Marvel. Några andra spelautomater med heta progressiva jackpottar är Arabian Nights och Hall of Gods.

Nya spelautomater

När det gäller nya spel som kommer ut är Forbidden Throne en. Den för tankarna till den populära TV-serien Game of Thrones och är utvecklad av Microgaming. Det lovas otroliga animationer och specialfunktioner. Dessutom är Microgaming en av de världsledande spelutvecklarna och har väldigt hög kompetens och en stor dos nytänkande.

Från NetEnt kommer en annan spelautomat, som många har pratat om, Emojiplanet. Som vanligt är det höga förväntningar när det gäller spel från NetEnt och Emojiplanet är inget undantag. Spelet kommer att innehålla många bonusbanor, en spelplan som inte har de klassiska hjulen och mängder med specialfunktioner. Vad sägs om en kyss-funktion, pizza-funktion eller varför inte en bomb-funktion? Emojis använder vi nästan alla och det är ett bra val av tema för en spelautomat, och den kan mycket väl komma att bli ett av de hetare spelen på marknaden.

Som sagt kommer det nya automater hela tiden så de gäller bara att hålla ögonen öppna!