Hall of Gods

Den nordiska mytologin har gjort sitt inträde i en värld av spelautomater. NetEnts spelautomat Hall of Gods, bjuder in spelaren att bekanta sig med några av de nordiska gudarna. Med hjälp av Tor, Loke, Freja, Idun och Oden, har spelaren chans att ta hem den progressiva jackpotten.

Det är detaljerna som gör det

NetEnt har lagt ner mycket på designen och layouten när det gäller Hall of Gods. I bakgrunden syns ett vikingaskepp ute på öppet hav och ett stort sjöodjur, som reser sig upp ur vattnet. Gudarna dyker upp på hjulen, tillsammans med olika symboler, som till exempel Tors hammare. För att göra upplevelsen ännu bättre, hörs havets vågor mullra och det är inte svårt att placera sig själv i vikingabåten. Hall of Gods är ett välgjort spel in i minsta detalj, med många roliga inslag.

Ett hav av specialfunktioner

Spelet innehåller både bonus, Wilds, Scatters, Free Spins och jackpotts. När det gäller Wild-symbolen, kan den även bli en expanderad Wild och täcker då ett helt hjul. När en Wild dyker upp, börjar sjöodjuret röra på sig och det hörs ett morrande ljud. Med Scatters-symbolen har man chans att vinna Free Spins, dessutom aktiveras en multiplikator, som kan ge upp till tre gånger mer.

Bonusspel

Hall of Gods innehåller även ett bonusspel, som kan leda till en gigantisk jackpott. För att dra igång bonusspelet, behövs det tre bonussymboler. Spelaren får nu chans att med hjälp av Tors hammare, slå sönder sköldar. Bakom sköldarna gömmer sig pengar eller symboler till en progressiv jackpott och här finns inte bara en jackpott, utan tre stycken. En Mini, en Midi och en Mega. Den progressiva jackpotten, byggs upp av samtliga Hall of Gods spelautomater på alla casinon och ökar snabbt hela tiden. Här finns det chans att vinna rejält stora summor.